Voel je veiliger

U wilt een alarminstallatie. Maar waar begint u? Er is enorm veel keuze aan systemen en accessoires. En er zijn talloze aanbieders die claimen de beste oplossing te bieden. Kiest daarom voor HVE Elektrotechniek. Als vaste partner voor alle elektrotechnische zaken zijn wij als geen ander in staat om de alarminstallatie in te passen in uw bestaande installatie.


Elektra beveiliging oisterwijk    HVE Elektrotechniek is gespecialiseerd
    in hoogwaardige beveiliging. Samen
    met u komen we tot oplossingen voor
    brand-, inbraak en toegangs-
    beveiliging. Wij analyseren, stellen
    plannen op en komen met gerichte
    oplossingen voor uw specifieke situatie.
    We leveren, installeren en onder-
    houden de apparatuur die nodig is.


Een goed alarmsysteem werkt niet alleen tijdens een werkelijke inbraakpoging, maar ook preventief. Daarom zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat er voldoende zichtbare elementen zijn (stickers, buitensirene, dome-camera).

Als u bezig bent met nieuwbouw, adviseren wij in principe altijd een bedraad systeem. Moet het alarm in een bestaand huis worden ingebouwd, dan is een draadloos systeem meestal de betere keuze. Door technologische vernieuwingen zijn draadloze systemen zeer betrouwbaar geworden. De frequentie waarop de signalen worden uitgezonden is storingsvrij, en bij sabotage van sensoren worden direct sabotagemeldingen verstuurd.

Let op: voor bedrijven die NCP klasse 3 nodig hebben voor hun verzekering, is een bedraad systeem de enige mogelijkheid. Op de particuliere markt voldoen de draadloze NCP klasse 2 systemen.

Overige onderdelen:
• Camera’s
Bewegingsmelders
• Magneetcontacten
• Glasbreuksensoren
• Rookmelders
• Waterdetectoren
• Diverse gasdetectoren
• (Code)bedieningspaneel
• Paniekknoppen
• Sirenes en flitsers

Wel of niet via een meldkamer?
Alle systemen die wij installeren kunnen meldingen doen via de telefoonlijn. Er kunnen meerdere telefoonnummers gebeld worden; het is zelfs mogelijk om SMS-berichten te laten versturen. Sluit u het systeem aan op de meldkamer, dan zal deze de opgegeven contactpersonen waarschuwen. Het voordeel van de meldkamer is dat deze altijd de eerste melding zal oppakken.

Neem de juiste beslissingen: neem contact op met HVE Elektrotechniek en laat uzelf uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.