De evolutie van elektra

Een moderne woning heeft tegenwoordig tal van hoogwaardige elektrotechnische installaties. Waar je vroeger 2 wandcontactdozen en een lichtpunt aantrof in een woonkamer, zijn de voorzieningen tegenwoordig enorm uitgebreid. Daarom is het zeer belangrijk om alle installatiewensen door te spreken en u te voorzien van goede adviezen. Na dit overleg wordt er een complete installatietekening gemaakt waarin alle besproken zaken worden verwerkt.

elektra oisterwijk woning luxe


Zo gaat het in een woning niet alleen over de locaties van de wandcontactdozen en lichtpunten, maar ook over de mogelijkheden op het gebied van telefonie, intercom- en alarmsystemen, geluid en antenne. Wilt u nóg een stap verder, dan zijn wij ook uw partner in domotica, ofwel home automation.

 

Uw partner tijdens bouw of verbouwing

Een huis (ver)bouwen is vaak een grote klus, die u slechts één keer (of hooguit enkele keren) in uw leven laat uitvoeren. U moet veel keuzes maken, vaak al voor de start van de verbouwing.

Eén van onze hoofdactiviteiten is het leveren en plaatsen van complete elektrische installaties voor woning -of villabouw, zowel tijdens nieuwbouw als renovatie. We streven ernaar de verwachting van onze klanten te overtreffen, dankzij onze vakkennis en advies met betrekking tot (design) materiaal voor zowel schakelaars, stopcontacten als verlichting.

verbouwing elektra oisterwijk     Bent u aan het bouwen of verbouwen
     en wenst u een groot deel zelf te
     doen? Dan springen wij in wanneer
     onze expertise nodig is.

 

 


Een standaard nieuwbouw- of renovatietraject ziet er als volgt uit:

  • uitslijpen leidingen
  • uitkappen
  • aanbrengen inbouwdozen
  • aanbrengen buizen en bekabeling
  • toesmeren van de leidingen
  • aanbrengen schakelmateriaal na beplijstering- en chapwerk
  • aansluiten van het zekeringsbord
  • keuring door erkend keuringsmechanisme

Uiteraard bieden wij alle advies en begeleiding om het traject tot een succesvol einde te brengen. Wij verzorgen op verzoek het installatiemateriaal en regelen eventueel het huren van de nodige machines en apparaten.

Neem uw plannen eens vrijblijvend met ons door, neem contact met ons op.