Houd uw huis of bedrijfspand in topconditie

De dienstverlening van HVE Elektrotechniek stopt niet bij de oplevering van een installatie. Als toegevoegde waarde bieden wij alle vormen van inspectie, preventief en correctief onderhoud en totaalbeheer van uw technische installaties. Wij denken graag met u mee om de installatie zo zuinig, efficiënt en veilig mogelijk te houden.

Utiliteitsbouw onderhoud elektra

Inspectie
HVE Elektrotechniek verricht als onafhankelijke partij periodieke keuringen, die door
verzekeringsmaatschappijen of de overheid verplicht zijn gesteld. Een voorbeeld hiervan is de inspectie van noodverlichting. Ook uzelf zult eisen stellen aan een periodiek toezicht door een vakbekwame partij. U ontvangt van ons altijd een schriftelijke rapportage om te overleggen bij overheid of verzekeringsmaatschappij.

Service
HVE Elektrotechniek is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar én beschikbaar. Wij zijn u direct van dienst bij optredende tekortkomingen in uw elektrische of beveiligingsinstallatie. Bel voor calamiteiten met
013 522 09 92 ('s avonds en in het weekend: 06-54602935). Of gebruik het contactformulier.

Onderhoud

Een goed onderhouden installatie biedt zekerheid voor de toekomst. HVE Elektrotechniek legt zich toe op een structurele manier om elektrische en beveiligingsinstallaties te onderhouden en te beheren. Samen met u stellen we een onderhoudsconcept vast, maken hier een onderhoudsplan voor en zorgen ervoor dat deze afspraken worden nagekomen. Wij zien erop toe dat uw installatie blijft doen waarvoor hij ontworpen is.

Een onderhoudscontract is maatwerk. Ontdek vrijblijvend waar u aan toe bent: neem contact met ons op voor een inventarisatie.