HVE Elektrotechniek

Basiq Dental

Groothandel

Basiq Dental is een leverancier/groothandel voor de Europese dentale markt. Tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en andere dentale professionals in Europa behoren tot hun klantenkring. Vanuit hun moderne vestiging en tevens zeer geavanceerd distributiecentrum in Oisterwijk, Noord-Brabant, worden hun klanten dagelijks voorzien van verbruiksmaterialen, instrumenten en andere tandartsmaterialen. 

De afgelopen jaren hebben onze helden de elektrotechnische installaties vernieuwd en/of uitgebreid, zoals de beveiliging, toegangscontrole, brandmelding, noodverlichting, overspanning en de data-installaties. Met als kers op de taart een complete noodstroom aggregaat aangesloten op de hoofdverdeelkast. Deze aggregaat houdt de complete elektrotechnische installatie (automatisch) in de lucht bij een spanningsonderbreking. Zo blijven de bedrijfsprocessen te allen tijde doorgaan en dit betekent optimale zekerheid en service voor de klant! 

Ook voor de laatste inpandige uitbreiding van hun automatische orderpick machine (Knapp) en een complete verdiepingsvloer, hebben we in alle vaste elektrotechnische en beveiligingsinstallaties voorzien.