HVE Elektrotechniek

BEVEILIGING

Veiligheid begint
bij vertrouwen

Op slot icoon met vinkje beveiliging specialisaties

Je bent je waarschijnlijk aan het oriënteren op beveiliging. Wat een keuze hé? Om maar niet te spreken van alle verschillen in prijzen… 

De verschillen zijn inderdaad enorm. En zijn vergelijkbaar met die op het gebied van hi-fi apparatuur. Met het grote verschil dat ze je qua hi-fi veel minder wijs kunnen maken. En dat je qua elektrotechniek geen idee hebt waar je op moet letten.

Je kunt bij ons terecht voor

Icoon met inbreker

Inbraak-
beveiliging

Icoon van een vlam

Brand-
beveiliging

Icoon van een beveiligingscamera

Camera-
beveiliging

Icoon van beveiliging prikkeldraad

Terrein-
beveiliging

Icoon van een beveiliging via vingerafdruk

Toegangs-
beveiliging

Binnenshuis beveiligingsinstallatie

Geen veiligheid zonder kwaliteit

Ben je tevreden met producten en systemen van gemiddelde kwaliteit of minder? Dan is HVE wellicht niet de juiste partij voor jouw project.

Wij kiezen bewust voor bewezen goede systemen. Omdat we weten dat een opdrachtgever ons graag hard aan het werk ziet, maar niet meer na de oplevering. Dan moet alles kloppen. En blijven werken. Daar gaan wij dan ook voor.

Meldkamers waar onze installaties op zijn aangesloten, merken het verschil: onze systemen zijn het stabielst van allemaal. Alles werkt onberispelijk en is nauwkeurig afgestemd op hoe de eigenaar het alarmsysteem wil gebruiken. Dan komen er simpelweg minder loze meldingen.

Wil je een geavanceerde
high-end installatie?

Verdiep jezelf grondig en kies niet te snel voor mainstream merken, met gemiddeld goede specs. Bij dat type installaties loop je sneller tegen beperkingen aan dan je wenst.

Wil je tijd besparen en het best mogelijke advies?

Plan een afspraak met HVE. Wij lopen voorop in de materie. Kennen alle merken die er toe doen. Weten wat de mogelijkheden en vooral de onmogelijkheden zijn. En selecteren alleen systemen en componenten waar we 100% op vertrouwen en in geloven.

Fijn voor jou:
HvE is niet merkgebonden.

We hebben brede kennis over merken en producten; we bepalen per project wat past bij jouw ideeën en budget. Dit is essentieel om je het allerbeste te kunnen leveren.

Klant aan het woord:

Monteur beveiliging

Reactie van een Held van Elektrotechniek

“De situatie die we hier meemaakten, is precies de reden waarom we altijd werken met topklasse componenten die strak weg te werken zijn in modulaire kasten. Bespaar je op dit soort onderdelen, dan loop je altijd wel een keer tegen problemen aan. 

De huizen waaraan we voornamelijk werken, worden gebouwd met het idee om de familie er generaties lang van te laten genieten. Of in ieder geval waardevast te laten zijn. Elektra brengt een huis tot leven: hoe beter wij alles structureren en wegwerken, des te langer zal een huis in leven blijven.”

Jeroen

Technisch Specialist/afdelingsmanager

Esthetisch verantwoord veilig

De beveiligingssystemen die wij voor villa’s en luxe woningbouw realiseren, kennen geen gelijke. HVE verstaat de kunst van technische esthetiek: we streven ernaar om de complexiteit van sturingskasten en componenten volledig op te laten gaan in het interieurontwerp.

Dat kan, omdat we werken met topklasse apparatuur. En omdat we gewend zijn om door de ogen van de eindgebruiker te kijken.

Binnenin geplaatst beveiligingssysteem
Afbeelding van beveiligingsinstallatie gebouw

Basisontwerp van een beveiligingssysteem nodig?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.