DOMOTICA

Verslaafd aan high-end
toepassingen

Wij zijn dol op techniek die zichzelf bewezen heeft. Op merken die investeren in kwaliteit, zodat hun producten de tand des tijds doorstaan. Veel functies voor weinig, met ondoordachte besturing via hardplastic bedieningspanelen, of via haperende apps? Daar worden we niet blij van. Een fout- en klachtenvrije levenscyclus is in de praktijk zelden haalbaar. Dus snel en goedkoop wordt heel vaak duurkoop.

We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe snufjes. Ook in onze vrije tijd.

Is iets relevant, dan gaan we het direct testen en ontleden tijdens interne sessies. Echt grote productvernieuwingen komen trouwens slechts sporadisch voor. Nieuwe technologieën gaan vaak om een nét een andere benadering qua besturing of integratie. Daarom doorzien wij razendsnel nieuwe producten en kunnen we deze moeiteloos opnemen in onze ontwerpen.

Fijn voor u: HVE is niet merkgebonden. We hebben brede kennis over merken en producten; we bepalen per project wat past bij uw ideeën en budget. Dit is essentieel om u het allerbeste te kunnen leveren.

Wat klanten vertellen

Reactie van een Held van Elektrotechniek

“We werken dagelijks in de meest luxe interieurs, daar laten we ons niet door intimideren. Niet dat we slordig te werk gaan: integendeel! 

We willen juist dat onze klanten écht van hun investering kunnen genieten. Alleen kunnen ze misschien beter even niet thuis zijn, als we ons installatiewerk doen. Dan is ons primaire doel: zorgen dat het werkt. Maar voordat we onze spullen opruimen, ziet alles er weer spik en span uit.”

Arjan

Eerste Monteur

Vragen? Vul het formulier in

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Storing?
T 013-522 09 92
sos@hve-elektro.nl

Slaan de stoppen steeds weer door? Is uw verlichting uitgevallen? Of werkt uw alarmsysteem niet zoals het hoort? Bel de 24-uurs service van HVE Elektro. Onze service-/storingsdienst staat zeven dagen per week en 24 uur per dag paraat om alle storingen aan uw elektrische installatie te repareren.