ELEKTRA

Specialist in high-end elektra

Icoon van lamp met elektra connectie

Dus u zoekt een elektrabedrijf met ruime ervaring en gespecialiseerd in high-end elektra?

Met een multidisciplinair team van specialisten die samen alles kunnen maken dat u wenst? 

Dat groot genoeg is om complexe zaken aan toe te vertrouwen? 

Maar klein en persoonlijk genoeg om u de aandacht te geven die u verdient?

Mooi! Op deze pagina zetten we enkele belangrijke zaken op een rij. 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Icoon van stopcontact

Nieuwe installaties

Icoon van onderhoudstang

Onderhoud bestaande installaties

Icoon van een lamp elektra

Verlichting

Icoon van een nooduitgang

Nood-
verlichting

Icoon van zonnepanelen met een zon

Zonne-
panelen

Icoon van geluidsinstallatie

Geluid

Icoon van elektra verdeelkast

Verdeel kasten

Icoon van verschillende netwerken

Aanleggen van netwerken

Icoon van pratende mensen

Installatie advies

Icoon van intercom installaties

Intercom installaties

Icoon van wifi

Wifi installaties

Icoon van utiliteit

Utiliteit

Interieur met slimme elektra oplossingen

HVE: luxe en comfort
in een stroomversnelling

HVE Elektrotechniek is een oplossingsgerichte club techneuten, met gezamenlijk honderdduizenden uren ervaring op het gebied van elektra, verlichting, domotica en beveiliging.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van woningeigenaren en ondernemers: we vertalen iedere wens in high-end elektra oplossingen die uw gevoel van comfort en luxe verrijken.

Voor elke ruimte de juiste verlichting

Subtiele aanwezigheid van elektra in binnenruimtes

HVE Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring met de installatie van verlichting. Wij hebben zowel voor particulieren als bedrijven al vele projecten op dit gebied gerealiseerd.

Licht is erg belangrijk binnen gebouwen. Zo moet er voldoende licht op de werkplek aanwezig zijn, zoals in de Arbowet is voorgeschreven. Ook is het van levensbelang dat er een goede vluchtwegmarkering is en dat de noodverlichtingsarmaturen op de juiste plaats hangen, zodat ze goed zichtbaar zijn tijdens calamiteiten.

Energiebesparing met LED-verlichting

Verlichting maakt gemiddeld 1/6 deel uit van het energieverbruik in de woning. Door hier verstandig mee om te gaan, kunt u flink wat kosten besparen. Een gloeilamp geeft bijvoorbeeld voor 95% warmte en voor 5% lichtopbrengst. Als deze gloeilamp gedimd wordt, wordt alleen de lichtsterkte verlaagd en niet het energieverbruik.

LED-verlichting is de verlichting van de toekomst. De levensduur (gemiddeld ongeveer 50.000 uur) is 25 keer langer dan een gloeilamp en ongeveer 15 keer langer dan een spaarlamp.

Dankzij het lage wattage van LED-verlichting is deze ongeveer 90% zuiniger dan een gloeilamp. Het enige nadeel van LED-verlichting is de aanschafprijs, maar ook die is al met rasse schreden aan het dalen.De lange levensduur en het lage verbruik zorgen ervoor dat de investering snel is terugverdiend.

Er kan ondertussen al meer met LED dan u denkt. Heeft u het idee dat een nieuwe LED-lichtplan u veel besparing kan opleveren?

Interieurs met doordachte elektra-installaties

Noodverlichting

Noodverlichting is een verzamelnaam voor verschillende type verlichting die ervoor zorgt dat mensen een gebouw veilig kunnen verlaten in geval van een calamiteit. Het omvat meer dan alleen de bekende groene pictogrammen. Goed verlichte vluchtroutes en een duidelijk vluchtplan zorgen voor een effectieve noodevacuatie.

Inspectie van noodverlichtingsinstallaties dient minimaal eens per jaar te gebeuren en is bedoeld om vast te stellen of het systeem voldoet aan alle eisen. De inspectie omvat een beoordeling van de technische staat van de installatie, maar minstens even belangrijk is de vaststelling dat het systeem is afgestemd op het werkelijke gebruik van het gebouw. De inspectie is een nulmeting voorafgaand aan het periodieke onderhoud, dat waarborgt dat het systeem tenminste een jaar lang weer goed functioneert.

Praktische elektra nooduitgang installatie

Kiest u voor
Nieuwbouw?

Welke werkwijze u ook kiest, we schuiven graag aan voor een oriënterend adviesgesprek.

We inventariseren uw wensen en lopen het gebouw virtueel met u door. Komen onze ideeën overeen, dan gaan we naar de tekentafel voor een conceptadvies.

Vaak blijkt dat minuscule aanpassingen in het ontwerp in deze fase, enorme besparingen kunnen opleveren in het traject. Met een fraaier afgewerkt eindresultaat, op alle fronten.

Ja, ik wil een oriënterend adviesgesprek >

Gaat u verbouwen
of renoveren?

Eén keuze pakt wellicht goed uit: uw bezoek aan deze pagina. Want HVE heeft gigantisch veel ervaring met (elektra) vraagstukken zoals die van u. Met collega’s die al vele keuzes hebben gemaakt qua elektrotechniek, en u precies kunnen vertellen wat wel werkt en wat niet. In eerlijke jip-en-janneketaal. En met oog voor het grote geheel.

Ja, ik wil een oriënterend adviesgesprek >

Of een Bestaande
installatie overnemen?

Bel ons voor een vrijblijvende inspectie. Wij brengen uw installatie systematisch in kaart en controleren of aan uw wensen en alle reguliere richtlijnen is voldaan. Vervolgens zullen we het probleem waar mogelijk verhelpen, of een inschatting geven van de benodigde werkzaamheden.

Ons doel: zorgen dat alles functioneert zoals het hoort, zodat wonen en/of werken weer aangenaam wordt.

Ja, ik wil een oriënterend adviesgesprek >

Wat klanten vertellen