HVE Elektrotechniek

Elektrotechniek vacatures

Werken bij het leukste elektrabedrijf van Nederland

Heb jij een passie voor de elektrotechniek? Dan ben je bij HVE aan het juiste adres! We hebben diverse vacatures in de elektrotechniek openstaan.

Werken bij HVE

Bij HVE werk je aan diverse en gave projecten, variërend van woonhuizen tot bedrijfspanden. Ons motto is simpel: streven naar het allerbeste, zodat klanten tevreden zijn en jij trots kunt zijn op je werk. We bieden ondersteuning met cursussen en voorzien je van de beste werkmaterialen om dit te bereiken.

 

Daarnaast kom je te werken in een prettige en informele werkomgeving. HVE is net een grote familie: ons kent ons. En we houden van leuke en gezellige uitjes met het team. 

Het elektrabedrijf HVE van buitenaf gezien, met op de muur het logo en op de parkeerplaats staan werkbusjes.

Onze elektrotechniek vacatures

Bij HVE hebben we diverse vacatures in de elektrotechniek. 

Elektromonteur: Werk mee aan mooie en innovatieve projecten.  Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties of onderdelen daarvan.

Leidinggevend monteur: Coördineer de aanleg en montage van kwalitatief hoogstaande installaties, zonder de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie als technisch supervisor te verliezen. Je zorgt er samen met de projectleider en werkvoorbereider voor dat elk project soepel verloopt.

Servicemonteur: Los storingen op, repareer innovatieve installaties en maak zo het verschil voor onze klanten.

Beveiligingsmonteur: Je zorgt ervoor dat de beste beveiligingsproducten geïnstalleerd worden, stelt ze in en test ze om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Daarnaast houd je de beveiligingsapparatuur in topconditie en los je eventuele problemen op.

Service beveiligingsmonteur: Los storingen op en repareer de beveiligingsinstallaties. Zo maak jij een groot verschil voor de klant. 

Werkvoorbereider: Ontwerp en begeleid een grote variatie aan elektrotechnische projecten. Je draagt zorg voor de technische voorbereiding, organisatie en coördinatie van allerlei werkzaamheden om jouw projectteam te ondersteunen. 

Keurmeester: Voer veiligheidsinspecties uit van de elektrotechnische installaties. Jij zorgt ervoor dat alles blijft draaien en veilig blijft.

Ben jij?

Eigenwijs, altijd op zoek naar nieuwe dingen, van alle marken thuis en bereid om soms die extra stap te zetten om een klant dolgelukkig te maken?

Dan ben je bij ons op het juist adres. Wij beperken je niet, wij stimuleren je juist om voor het allerbeste te gaan. Om een totaalplaatje te leveren, inclusief elektra, beveiliging en hoogstaande domotica. Soms kost dat wat meer tijd. Soms ben je daardoor sneller klaar. Wat voor jou? Solliciteer op onze vacatures voor elektrotechniek.

 

INstallatie in meterkast met verschillende bekabeling waar je mee werkt als monteur bij HVE
Een project waar elektrabedrijf HVE aan heeft mogen werken. Je ziet een chique bar met mooie barstoelen en gave verlichting.

Enthousiast geworden?

Lijkt werken bij HVE wel iets voor jou? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier