Bekijk hier onze projecten

REFERENTIES

Met gepaste trots tonen wij u hier referenties en projecten van bedrijven en particuliere woningen die wij mochten voorzien van elektra, domotica en/of beveiliging.

Wij kunnen u compleet ontzorgen en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat passend is voor uw bedrijf of woning.

Onderstaande sfeerbeelden spreken voor zich. Houd deze pagina in de gaten voor de recentste projecten.

Onze projecten

Referentie Perk's Treasury Lounge

Perk's Treasury Lounge

PERK'S Treasure Lounge is de plek waar u een cocktail kunt drinken voordat u naar Restaurant The George in Hotel de Leijhof in Oisterwijk gaat. Bij PERK’S Treasure Lounge kunt u cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes drinken.

Projecten referentie Mutsaerts Natuursteen

Mutsaerts Natuursteen

Mutsaerts heeft een grote expertise in huis op het gebied van natuursteen, keramiek en composiet. Zij begeleiden complete exterieur- en interieurprojecten, waarbij geen klus ons te klein of groot is.

Referentie Quadrant 4

Quadrant 4

Quadrant 4 begeleidt u bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen als het om huisvesting gaat. Zij zijn tevens expert op het gebied van de keurmerken BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie en In-Use.

Projecten referentie Taphuys Tilburg

Taphuys Tilburg

Het unieke concept van de tapwanden met 40 verschillende soorten bieren en 32 wijnen staan centraal bij Taphuys Tilburg. Bij deze wanden kunt u zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels.

Projecten referentie Verbo

Verbo

Vanaf 1997 houdt Verbo B.V. zich bezig met de productie van, en handel in producten voor de bouw,- en schildersgroothandel. We mochten voor dit project groots uitpakken.

Projecten referentie Strak & Stijlvol wonen

Strak & Stijlvol wonen

In deze zeer stijlvolle en bijzondere woning mochten wij, mede door middel van onze high-end toepassingen, de warme sfeer creëren die het uitstraalt.

Referentie Moderne Woonboerderij

Moderne Woonboerderij

Tegen alle verwachtingen in lieten de eigenaren van deze woning de karakteristieken van deze boerderij aan de buitenzijde intact terwijl letterlijk álles van binnen werd aangepakt.

Projecten referentie The Inside

The Inside

The Inside was een prachtige locatie van Oisterwijk voor evenementen vanaf 50 tot maximaal 1.000 personen. De ruimte had diverse faciliteiten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Projecten referentie Tandenborstel.com​

Tandenborstel.com

Tandenborstel.com helpt u bij het vinden van de elektrische tandenborstel die perfect bij u past.

Projecten referentie Restaurant Alma​

Restaurant Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega.