HVE Elektrotechniek

Bekijk hier onze projecten

REFERENTIES

Met gepaste trots tonen we je hier referenties en projecten van bedrijven en particuliere woningen die we mochten voorzien van elektra, domotica en/of beveiliging.

Wij kunnen je compleet ontzorgen en gaan graag met je in gesprek om te kijken wat passend is voor jouw bedrijf of woning.

Onderstaande sfeerbeelden spreken voor zich. Houd deze pagina in de gaten voor de recentste projecten.

Onze projecten

Project foto Bonita Groep buiten

Bonita Groep

Het hoofdkantoor van Bonita Groep is gevestigd in Oisterwijk. Hier mocht HVE werken aan een prachtig project.

Referentie Swietelsky

Swietelsky

Voor allround spooraannemer Swietelsky Rail Benelux mocht HVE aan de gang in het hoofdkwartier gelegen in Oisterwijk. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de foto's!

Projecten referentie Leestenfabriek

De Leestenfabriek

De Leestenfabriek in Oisterwijk is een future proof en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw. Voor dit pand heeft HVE elektronische toevoegingen gemaakt. Bekijk hier de foto's.

Referentie BASIQ DENTAL

Basiq Dental

Basiq Dental is een leverancier/groothandel voor de Europese dentale markt. De afgelopen jaren hebben we hier de elektrotechnische installaties vernieuwd en/of uitgebreid, met als kers op de taart het aansluiten van een complete noodstroom aggregaat.

Projecten referentie Gezondheidscentrum Bergeijk

Gezondheidscentrum Bergeijk

Gezondheidscentrum Bergeijk is een modern eerstelijns gezondheidscentrum, centraal gelegen in Bergeijk. HVE heeft hier groots uit mogen pakken. Lees en bekijk wat we hier allemaal hebben kunnen realiseren.

Referentie Perk's Treasury Lounge

Perk's Treasury Lounge

Bij PERK’S Treasure Lounge kun je cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes drinken. HVE mocht bijdragen aan de intieme sfeer van deze prachtige lounge. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto's.

Projecten referentie Mutsaerts Natuursteen

Mutsaerts Natuursteen

Mutsaerts heeft een grote expertise in huis op het gebied van natuursteen, keramiek en composiet. Zij begeleiden complete exterieur- en interieurprojecten. HVE mocht voor dit bedrijf aan de gang! Bekijk hier de resultaten.

Referentie Quadrant 4

Quadrant4

Quadrant4 is een full-service architectenbureau. HVE Elektrotechniek mocht bij dit bedrijf aan de slag. Bekijk hier wat we voor hen mochten betekenen.

Projecten referentie Taphuys Tilburg

Taphuys Tilburg

Het unieke concept van de tapwanden met 40 verschillende soorten bieren en 32 wijnen staan centraal bij Taphuys Tilburg. HVE mocht hier de sfeervolle verlichting verzorgen.

Projecten referentie Verbo

Verbo

Vanaf 1997 houdt Verbo B.V. zich bezig met de productie van, en handel in producten voor de bouw,- en schildersgroothandel. We mochten voor dit project groots uitpakken.

Een kamer van modern woonhuis met in het midden een binnentuin.

Modern woonhuis: strak & stijlvol

In deze zeer stijlvolle en bijzondere woning mochten wij de warme sfeer creëren die het uitstraalt, mede door middel van onze high-end toepassingen

Referentie Moderne Woonboerderij

Moderne woonboerderij

Tegen alle verwachtingen in lieten de eigenaren van deze woning de karakteristieken van deze boerderij aan de buitenzijde intact terwijl letterlijk álles van binnen werd aangepakt.

Projecten referentie The Inside

The Inside

The Inside was een prachtige locatie van Oisterwijk voor evenementen vanaf 50 tot maximaal 1.000 personen. De ruimte had diverse faciliteiten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Projecten referentie Tandenborstel.com​

Logistiek centrum Oisterwijk

HVE ging in een logistiek centrum in Oisterwijk aan de slag met de elektra.

Projecten referentie Restaurant Alma​

Restaurant Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega.