Bekijk hier onze projecten

REFERENTIES

Met gepaste trots tonen wij u hier een aantal voorbeelden van bedrijven en particuliere woningen die wij mochten voorzien hebben van elektra, domotica en/of beveiliging.

Wij kunnen een compleet ontzorgen en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat passend is voor uw bedrijf of woning.

Onderstaande sfeerbeelden spreken voor zich. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente projecten.

Onze projecten

Perks_3

Perk's Treasury Lounge

PERK'S Treasure Lounge is de plek waar je een cocktail kan drinken voordat je naar Restaurant The George in Hotel de Leijhof in Oisterwijk gaat. Bij PERK’S Treasure Lounge kan je cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes drinken.

Referentie_Mutsaerts

Mutsaerts Natuursteen

Mutsaerts heeft een grote expertise in huis op het gebied van natuursteen, keramiek en composiet. Zij begeleiden complete exterieur- en interieurprojecten, waarbij geen klus ons te klein of groot is.

Quadrant4_06

Quadrant 4

Quadrant 4 begeleidt we u bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen als het om huisvesting gaat. Zij zijn tevens expert op het gebied van de keurmerken BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie en In-Use.

14700798_1134589856624273_803676761598225572_o

Taphuys Tilburg

De unieke concept van de tapwanden met 40 verschillende soorten bieren en 32 wijnen staan centraal bij Taphuys Tilburg. Bij deze wanden kun je zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels.

Verbo

Verbo

Vanaf 1997 houdt Verbo B.V. zich bezig met de productie van, en handel in producten voor de bouw,- en schildersgroothandel. We mochten voor dit project groots uitpakken.

Slaapkamer

Strak & Stijlvol wonen

In deze zeer stijlvolle en bijzondere woning mochten wij mede door middel van onze high-end toepassingen de warme sfeer creëren die het uitstraalt.

10

Moderne Woonboerderij

Tegen alle verwachtingen in lieten de eigenaren van deze woning de karakteristieken van deze boerderij aan de buitenzijde intact terwijl letterlijk álles van binnen werd aangepakt.

05Inside

The Inside

The Inside was een prachtige locatie van Oisterwijk voor evenementen vanaf 50 tot maximaal 1.000 personen. De ruimte had diverse faciliteiten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Inside (29)

Tandenborstel.com

Tandenborstel.com helpt u bij het vinden de elektrische tandenborstel die perfect bij u past.

Alma_11

Restaurant Alma

Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega.