HVE Elektrotechniek

SERVICE & ONDERHOUD

Installatie, onderhoud of storingen

Wanneer je een complete alarminstallatie, camera-installatie of elektrische installatie in jouw bedrijf of woning hebt, heb je baat bij service & onderhoud middels een onderhoudscontract. Wij denken graag met je mee op het gebied van onderhoud en renovatie van jouw installatie, want voorkomen is beter dan genezen. Door middel van een servicecontract ben je er zeker van dat jouw bedrijfsprocessen niet stagneren en storingen tot een minimum beperkt blijven. Informeer naar de verschillende mogelijkheden waarin we je kunnen ontzorgen.

Efficiënte service & onderhoud van kabels en connectoren in kast

HVE: 24/7 Service bij storing

HVE Elektrotechniek is een oplossingsgerichte club techneuten, met gezamenlijk honderdduizenden uren ervaring op het gebied van elektra, verlichting, domotica en beveiliging.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van woningeigenaren en ondernemers: we vertalen iedere wens in high-end oplossingen die jouw gevoel van comfort en luxe verrijken.

Inspectie

HVE Elektrotechniek verricht als onafhankelijke partij periodieke keuringen, die door verzekeringsmaatschappijen of de overheid verplicht zijn gesteld. Een voorbeeld hiervan is de inspectie van noodverlichting. Ook jij zult eisen stellen aan een periodiek toezicht door een vakbekwame partij. Je ontvangt van ons altijd een schriftelijke rapportage om te overleggen bij overheid of verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud

Een goed onderhouden installatie biedt zekerheid voor de toekomst. HVE Elektrotechniek legt zich toe op een structurele manier om elektrische en beveiligingsinstallaties te onderhouden en te beheren. Samen met jou stellen we een onderhoudsconcept vast, maken hier een onderhoudsplan voor en zorgen ervoor dat deze afspraken worden nagekomen. Wij zien erop toe dat jouw installatie blijft doen waarvoor hij ontworpen is.

Een onderhoudscontract is maatwerk. Ontdek vrijblijvend waar je aan toe bent: neem contact met ons op voor een inventarisatie.

Vragen? Vul het formulier in

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Storing?
T 013-522 09 92
sos@hve-elektro.nl

Slaan de stoppen steeds weer door? Is de verlichting uitgevallen? Of werkt jouw alarmsysteem niet zoals het hoort? Bel de 24 uursservice van HVE Elektro. Onze service-/storingsdienst staat zeven dagen per week en 24 uur per dag paraat om alle storingen aan jouw elektrische installatie te repareren.