HVE Elektrotechniek

VACATURES
ELEKTROTECHNIEK

Held van Elektrotechniek
worden bij HVE?

Elektra-experts gezocht - bekijk onze vacatures bij HVE Elektro!

Kijk eens goed naar de foto’s van de installatiekasten in onze referentiefoto’s. Word jij enthousiast van deze foto’s? Wil jij net als wij werken aan mooie installaties, met hoogwaardige merken en materialen, waarin ‘het werkt’ net zo belangrijk is als ‘het is vakkundig en netjes aangelegd’? Lees dan snel verder en bekijk onze vacatures voor elektrotechniek!

Geen basic oplossingen.
Nooit afraffelen en snel naar huis.

Trots zijn op wat je hebt gemaakt. ‘Hier heb je een doos met materialen, kijk maar of het lukt’, dat zul je niet horen bij HVE. We laten je niet aanklooien, we helpen en leren je om mooi en net werk af te leveren.

Bij HVE werk je niet snel op de automatische piloot.

Daarvoor zijn we te gretig en ambitieus. Het is dus essentieel dat je kritisch bent op je werk. Dat je altijd zoekt naar de meest solide en fraaie oplossing. En dat je tegen een discussie kunt. Want als team zetten we elkaar continu op scherp, in ons streven om topkwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. We struinen ook voortdurend het internet af, op zoek naar nieuwe toepassingen. Krijgen demonstraties en cursussen van groothandels en fabrikanten, volgen online en offline cursussen. Dat houdt ons scherp. En de klanten extra tevreden.

Moet je als Held op pad om een van de zeldzame storingen te verhelpen?

Dan is dat een ware verademing. Want onze gestructureerde manier van installeren, zorgt ervoor dat je altijd snel tot de kern van het probleem komt. Geen propvolle meterkasten, onnavolgbare aansluitingen en warrige knooppunten, maar overzichtelijke, keurig aangelegde circuits. Dat scheelt een hoop ergernis en tijd. Je zult ook nooit een storing krijgen omdat een kabel niet goed is aangelegd, of een meterkast niet goed is ingericht.

Wij zoeken deze helden:

Elektromonteur

Vacatures elektromonteur

Leidinggevend monteur m/v

Vacatures leidinggevend monteur

Servicemonteur

Vacatures servicemonteur

Beveiligingsmonteur

Vacatures beveiligingsmonteur

Service beveiligingsmonteur

Vacatures service beveiligingsmonteur aan het werk

Werkvoorbereider

Vacatures werkvoorbereider
Projectleider aan het werk

Held aan het woord
Luuk

Ik ben via een stage terechtgekomen bij HVE, MBO niveau 4 gevolgd voor werkvoorbereider/projectleider. Gedurende twee jaar heb ik stage gelopen op de binnendienst, gericht op het ontwerpen van elektrotechnische installaties en begeleiden van  monteurs. Ik heb ook bij een groter elektrobedrijf in de regio gewerkt, in de buitendienst. Maar dat paste niet bij mij. Ik zocht een kleiner bedrijf waar ik meer mocht doen. Dat vond ik bij HVE.

Heb je behoefte aan structuur,
met strak geplande taken tussen 9 en 5
binnen één discipline?

Heel eerlijk: dan is HVE niet de ideale plek voor jou. Helden die bij ons team passen, bepalen liefst zelf hun structuur. Zowel gelet op het plannen van de zeer afwisselde taken en uitdagende werkzaamheden, als wat betreft de installatie an sich.

Ben je eigenwijs, altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen, van alle markten thuis en bereid om soms die extra stap te zetten, om een klant dolgelukkig te maken?

Dan ben je bij ons op het juist adres. Wij beperken je niet, wij stimuleren je juist om voor het allerbeste te gaan. Om een totaalplaatje te leveren, inclusief elektra, beveiliging en hoogstaande domotica. Soms kost dat wat meer tijd. Soms ben je daardoor sneller klaar. Wat voor jou? Solliciteer op onze vacatures voor elektrotechniek.

Held aan het woord
Jeroen

“Ik heb één ‘zwak’ punt: ik zie altijd ruimte voor verbetering. Bij HVE krijg ik ruimte om die puntjes op de i te zetten. Gewoon goed is niet goed genoeg, onze installaties moeten van de buitencategorie zijn.

Dat stimuleert mij om tot het uiterste te gaan, van ontwerp tot installatie. Natuurlijk met oog voor de wensen en grenzen van de klant; samen met collega’s lukt het gelukkig altijd om klanten dolblij te maken.”

Beveiligingsmonteur aan het werk. Vacature beveiligingsmonteur wat voor jou?
Twee monteurs aan het werk

Elektromonteurs en Beveiligingsmonteurs

Door dik en dun

Bij HVE zijn beveiliging, alarminstallaties en duurzame techniek geen aparte afdelingen. Alle monteurs werken nauw samen, ieder project wordt als één geheel beschouwd.

We zien vaak dat elektromonteurs en monteurs van beveiligingssystemen niet goed met elkaar kunnen werken. De elektromonteurs werken vooral met ‘dikke draden’ en vinden beveiligingsmonteurs maar lastig met hun ‘dunne draden’. Binnen HVE vormen elektrotechnische en alarminstallaties één geheel. Ook de monteurs werken dus nauw samen, door dik en dun.