HVE Elektrotechniek

Wij zoeken een

Beveiligingsmonteur

Trots zijn op wat je hebt gemaakt. ‘Hier heb je een doos met materialen, kijk maar of het lukt’, dat zul je niet horen bij HVE. We laten je niet aanklooien, we helpen en leren je om mooi en net werk af te leveren.

Wil jij als beveilingingsmonteur werken aan mooie installaties, met hoogwaardige merken en materialen, waarin ‘het werkt’ net zo belangrijk is als ‘het is vakkundig en netjes aangelegd’? Dan is deze vacature voor beveiligingsmonteur wat voor jou!

Wat ga je doen als beveiligingsmonteur? 

Als beveiligingsmonteur kennen zelfs de beste en nieuwste beveiligingssystemen geen geheimen voor jou. Of het nu gaat om een enkele camera of om een compleet geïntegreerde beveiligingsinstallatie van een woning of bedrijfspand, zoals toegangscontrolesystemen en inbraakdetectie: jij weet er wel raad mee!
Je plaatst de best mogelijke beveiligingsproducten, regelt ze in en voert de testen uit zodat alles naar wens werkt. Onze klanten kunnen hierbij vertrouwen op jouw expertise, ervaring en adviezen. Solliciteer je op de vacature beveiligingsmonteur, dan grijp je de kans en vrijheid om de installaties te maken, zoals je dat thuis ook zou doen. Nadat je geïnventariseerd hebt wat er gedaan moet worden, bespreek je de mogelijkheden met de klant. Omdat het onderhoud van beveiligingsapparatuur, service en storingen ook binnen jouw takenpakket vallen, kom je regelmatig terug bij klanten en bouw je een hechte relatie met ze op. Ze zijn altijd weer gerustgesteld en blij als ze jou zien!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante vooropleiding (bijvoorbeeld mbv en bbl-e niveau 3/4) en bij voorkeur twee tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je bent oprecht, sociaal, representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je instelling is klantgericht en je communiceert gemakkelijk met de klant. Je bent in staat om de wensen van de klant te achterhalen en daarnaast zie je zelf ook mogelijkheden.
 • Voor het team ben je een sociale, hardwerkende, hands-on en gezellige collega op wie we kunnen bouwen.
 • Je werkt doelgericht en kunt het overzicht bewaren. Je bent een inventief, vooruitstrevend, betrokken en stressbestendig type.

Wat bieden wij je?

 • Een afwisselende functie in een horizontale, snelgroeiende no-nonsens organisatie!
 • Maar HVE bied je eigenlijk meer dan een baan. Door de mooie en exclusieve projecten die we doen bieden we je de kans om elke dag weer met trots terug te kunnen kijken op je werk.
 • Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris, dat vinden we niet meer dan logisch. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.
 • Daarnaast bieden we je een prettige en informele werkomgeving. HVE is net een grote familie: ons kent ons! En gezellige uitjes met het team… daar houden we van!
 • We hebben een flinke hoeveelheid kennis en ervaring in huis en we werken met de nieuwste en beste technieken. Omdat we onze kennis graag delen, is HVE een ideale werkomgeving om je verder te ontwikkelen.
 • En wil je een opleiding volgen? Daarvoor krijg je zeker de ruimte.
 • Tot slot krijg je ook een telefoon van de zaak en een bedrijfswagen die je zakelijk kunt gebruiken.

Hebben we je interesse gewekt?

Tof! Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt solliciteren op deze vacature voor beveiligingsmonteur door gemakkelijk te solliciteren via ons sollicitatieformulier via onderstaande knop:

Onze andere vacatures:

Leidinggevend monteur m/v

Vacature beveiligingsmonteur, leidinggevend monteur

Elektromonteur

Vacature elektromonteur

Werkvoorbereider

Vacature beveiligingsmonteur, werkvoorbereider

Servicemonteur

Servicemonteur apparatuur om mee te werken

Service beveiliginsmonteur

Vacatures service beveiligingsmonteur aan het werk