HVE Elektrotechniek

Wij zoeken een

Elektromonteur

Trots zijn op wat je hebt gemaakt. ‘Hier heb je een doos met materialen, kijk maar of het lukt’, dat zul je niet horen bij HVE. We laten je niet aanklooien, we helpen en leren je om mooi en net werk af te leveren.

Wil jij als elektromonteur werken aan mooie installaties, met hoogwaardige merken en materialen? Dan is de vacature elektromonteur voor jou!

Wat ga je doen als elektromonteur? 

Als elektromonteur werk je mee aan de vele mooie en innovatieve projecten van HVE. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties of onderdelen daarvan. Dit doe je volgens de tekening en volgens de geldende voorschriften. Uiteraard werk je niet alleen. Als het nodig is, kun je rekenen op de ondersteuning van je collega’s.

In je team word jij gezien als een leergierige, hardwerkende en sociale collega, die zijn werk tot in de puntjes verzorgt. Voor onze klanten en bouwpartners ben jij representatief, prettig in de omgang en je communiceert op een correcte manier. Jij bent het gezicht van HVE!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante vooropleiding (bijvoorbeeld vmbo-elektrotechniek of bbl-e niveau 3/4). Werkervaring in de installatietechniek of als elektromonteur is een pre.
 • Je werkt volgens de richtlijnen van NEN-3140, de veiligheidsvoorschriften, onze huisregels en met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Je bent leergierig en ambitieus en je vindt het leuk om je verder te bekwamen in het vakgebied.
 • Je werkt doelgericht en denkt in oplossingen. Je bent een zelfstandige werknemer die zijn eigen werk zorgvuldig controleert.
 • Ook ben je sociaal, representatief en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Stilzitten, dat is niet jouw ding en “9 tot 5” al helemaal niet.

Wat bieden wij je?

 • Een afwisselende functie in toffe, groeiende, horizontale, no-nonsens organisatie!
 • HVE is een bedrijf waar je gewoon jezelf kunt zijn, ook als je nog niet alle kennis en ervaring in huis hebt. Als jij gemotiveerd bent om te leren, delen we onze expertise graag met jou.
 • HVE bied je dus eigenlijk meer dan een baan: we bieden je de kans om je elke dag weer verder te ontwikkelen zodat je met trots terug kunt kijken op je werk.
 • Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris, dat vinden we niet meer dan logisch. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.
 • En wil je een opleiding volgen? Daarvoor krijg je zeker de ruimte.
 • Daarnaast bieden we je een prettige en informele werkomgeving. HVE is net een grote familie: ons kent ons en we staan altijd voor elkaar klaar. En gezellige uitjes met het team… daar houden we van!

Hebben we je interesse gewekt?

Tof! Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt solliciteren op deze vacature voor elektromonteur door gemakkelijk te solliciteren via ons sollicitatieformulier via onderstaande knop:

Onze andere vacatures:

Beveiligingsmonteur

Vacature elektromonteur aan het werk

Leidinggevend monteur m/v

Verschillende kabels elektromonteur vacature elektromonteur

Werkvoorbereider

Handen vacature elektromonteur aan het werk, werkvoorbereider

Servicemonteur

Service apparatuur monteur

Service beveiligingsmonteur

Service/beveiligingsmonteur aan het werk