HVE Elektrotechniek

Wij zoeken een

Keurmeester

Trots kunnen zijn op je werk en er toe doen. Dat is waar het bij HVE allemaal om draait. Bij ons ben je geen nummer, maar speel je een essentiële rol. 

Wil jij als keurmeester een belangrijke rol spelen in het handhaven van onze kwaliteit en het waarborgen van de veiligheid van onze elektrotechnische installaties? Dan is deze vacature voor keurmeester iets voor jou! 

Wat ga je doen als keurmeester? 

Als keurmeester bij HVE is het jouw taak om de veiligheidsinspecties van elektrotechnische installaties uit te voeren. Jij bent de superheld die ervoor zorgt dat alles blijft draaien en bovenal veilig blijft. Dit mag je doen op allerlei te gekke projecten, van moderne woningen tot kleine en grote bedrijven. Je stelt gedetailleerde inspectierapporten op waarin je jouw bevindingen deelt met klanten en technisch beheerders.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een relevante vooropleiding op mbo-niveau 4 en hebt actuele kennis van NEN 3140 en NEN 1010.
  • Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent oprecht, sociaal, representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij je?

  • Een afwisselende functie in een horizontale, snelgroeiende no-nonsense organisatie!
  • Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris dat vinden we niet meer dan logisch. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.
  • Je krijgt een telefoon van de zaak en een bedrijfswagen die je zakelijk kunt gebruiken.
  • Daarnaast bieden we je een prettige en informele werkomgeving. HVE is net een grote familie: ons kent ons en we staan altijd voor elkaar klaar! En gezellige uitjes met het team… daar houden we van!
  • We hebben een flinke hoeveelheid kennis en ervaring in huis en we werken met de nieuwste en beste technieken. Omdat we onze kennis graag delen, is HVE een ideale werkomgeving om je verder te ontwikkelen.
  • En wil je een opleiding volgen? Daarvoor krijg je zeker de ruimte.

Hebben we je interesse gewekt?

Tof! Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt solliciteren op deze vacature voor keurmeester door gemakkelijk te solliciteren via ons sollicitatieformulier via onderstaande knop:

Onze andere vacatures:

Leidinggevend monteur m/v

Vacature beveiligingsmonteur, leidinggevend monteur

Elektromonteur

Vacature elektromonteur

Werkvoorbereider

Vacature beveiligingsmonteur, werkvoorbereider

Servicemonteur

Servicemonteur apparatuur om mee te werken

Service beveiliginsmonteur

Vacatures service beveiligingsmonteur aan het werk