HVE Elektrotechniek

Wij zoeken een

Service beveiligingsmonteur

Trots zijn op wat je hebt gemaakt. ‘Hier heb je een doos met materialen, kijk maar of het lukt’, dat zul je niet horen bij HVE. We laten je niet aanklooien, we helpen en leren je om mooi en net werk af te leveren.

Weet jij als service beveiligingsmonteur puike reparaties en service uit te voeren aan beveiligingsinstallaties? Dan is deze vacature voor service beveiligingsmonteur wat voor jou!

Wat ga je doen als service beveiligingsmonteur? 

Als service beveiligingsmonteur kom je bij onze klanten voor reparaties, service en onderhoud, en aanpassingen aan beveiligingsinstallaties. Krijgen we een melding binnen van een storing? Dan maak je samen met de coördinator een inschatting van de tijd die nodig is om de storing op te heffen.

Eenmaal bij de klant achterhaal de je bron van de storing en maak je een plan van aanpak. Jij bent de spil tussen de klant en HVE en je houdt beide partijen op de hoogte van de voortgang. Hoewel er soms wat druk op de ketel staat, blijf jij rustig en houd je je hoofd koel. Bij elke storing haal jij het onderste uit de kan om een permanente beveiligingsoplossing te vinden. Jij bent namelijk degene die namens HVE het verschil maakt voor de klant.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante vooropleiding (bijvoorbeeld mbo-elektrotechniek of bbl-e niveau 4) en bij voorkeur twee tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je bent oprecht, sociaal, representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je werkt volgens de richtlijnen van NEN-3140, NEN1010, Borg en VRKI.
 • Je kunt verschillende soorten meetapparatuur gebruiken.
 • Je bent een teamplayer, maar ook zelfstandig kun je prima uit de voeten.
 • Je instelling is klantgericht en je communiceert gemakkelijk met de klant. Je bent in staat om de wensen van de klant te achterhalen en daarnaast zie je zelf ook mogelijkheden.

Wat bieden wij je?

 • Een afwisselende functie in een horizontale, snelgroeiende no-nonsens organisatie!
 • Maar HVE bied je eigenlijk meer dan een baan. Door de mooie en exclusieve projecten die we doen bieden we je de kans om elke dag weer met trots terug te kunnen kijken op je werk.
 • Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris, dat vinden we niet meer dan logisch. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.
 • Daarnaast bieden we je een prettige en informele werkomgeving. HVE is net een grote familie: ons kent ons! En gezellige uitjes met het team… daar houden we van!
 • We hebben een flinke hoeveelheid kennis en ervaring in huis en we werken met de nieuwste en beste technieken. Omdat we onze kennis graag delen, is HVE een ideale werkomgeving om je verder te ontwikkelen.
 • En wil je een opleiding volgen? Daarvoor krijg je zeker de ruimte.
 • Tot slot krijg je ook een telefoon van de zaak en een bedrijfswagen die je zakelijk kunt gebruiken.

Hebben we je interesse gewekt?

Tof! Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt solliciteren op deze vacature voor service beveiligingsmonteur door gemakkelijk te solliciteren via ons sollicitatieformulier via onderstaande knop:

Onze andere vacatures:

Beveiligingsmonteur

Vacature service beveiligingsmonteur aan het werk

Leidinggevend monteur m/v

Verschillende gekleurde kabels vacature service beveiligingsmonteur

Elektromonteur

Zwarte kabels installatie vacature service beveiligingsmonteur

Werkvoorbereider

Handen van een monteur die bezig zijn in een elektriciteitskast

Servicemonteur

02