HVE Elektrotechniek

Wij zoeken een

Werkvoorbereider elektrotechniek

Trots zijn op wat je hebt gemaakt. ‘Hier heb je een doos met materialen, kijk maar of het lukt’, dat zul je niet horen bij HVE. We laten je niet aanklooien, we helpen en leren je om mooi en net werk af te leveren.

Wil jij als werkvoorbereider elektrotechniek de mooiste projecten begeleiden? Weet jij raad met elektrische systemen en wil je het beste voor klanten? Dan is deze vacature voor werkvoorbereider elektrotechniek wat voor jou!

Wat ga je doen als werkvoorbereider? 

Als werkvoorbereider elektrotechniek ontwerp en begeleid je een grote variatie aan elektrotechnische projecten, woningen, restaurants bedrijfspanden en gezondheidscentrums.
Als werkvoorbereider draag je zorg voor de technische voorbereiding, organisatie en coördinatie van allerlei werkzaamheden die nodig zijn om jouw projectteam te ondersteunen en te begeleiden voor de uitvoering van de meest uitdagende projecten. Je weet raad met elektrische systemen, werkt altijd met de beste merken en producten. Je wil het beste voor je klanten; daarom ga je in het begin van het project met de klant in gesprek om zelf, of met een adviseur, een ontwerp te maken waar iedereen van droomt. Die is niet alleen maar elektrotechniek. Je krijgt de kansen om te leren een netwerk, intercom, pv-installatie, beveiliging of brandmeldsysteem te bedenken. Er zijn zelfs kansen om door te groeien tot projectleider als je ambities hier liggen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante vooropleiding (minimaal mbo 4) en bij voorkeur twee tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je bent sociaal, representatief en je vindt het leuk om alles voor je projectteam voor te bereiden.
 • Je instelling is klantgericht en je communiceert gemakkelijk met de klant. Je bent in staat om de wensen van de klant te achterhalen en daarnaast zie je zelf ook mogelijkheden.
 • Voor het project ben je een sociale, hardwerkende, hands-on en gezellige collega op wie we kunnen bouwen.
 • Je werkt doelgericht en kunt het overzicht bewaren. Je bent inventief, vooruitstrevend en betrokken bij je project.

Wat bieden wij je?

 • Een afwisselende functie in een horizontale, snelgroeiende no-nonsens organisatie!
 • Maar HVE bied je eigenlijk meer dan een baan. Door de mooie en exclusieve projecten die we doen bieden we je de kans om elke dag weer met trots terug te kunnen kijken op je werk.
 • Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris, dat vinden we niet meer dan logisch. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.
 • Daarnaast bieden we je een prettige en informele werkomgeving. HVE is net een grote familie: ons kent ons! En gezellige uitjes met het team… daar houden we van!
 • We hebben een flinke hoeveelheid kennis en ervaring in huis en we werken met de nieuwste en beste technieken. Omdat we onze kennis graag delen, is HVE een ideale werkomgeving om je verder te ontwikkelen.
 • En wil je een opleiding volgen? Daarvoor krijg je zeker de ruimte.

Hebben we je interesse gewekt?

Tof! Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt solliciteren op deze vacature voor werkvoorbereider elektrotechniek door gemakkelijk te solliciteren via ons sollicitatieformulier via onderstaande knop:

Onze andere vacatures:

Beveiligingsmonteur

Vacature werkvoorbereider elektromonteur aan het werk

Leidinggevend monteur m/v

Gekleurde kabels vacature werkvoorbereider elektromonteur

Elektromonteur

Installatiemateriaal vacature werkvoorbereider elektromonteur

Servicemonteur

Vacature servicemonteur

Service beveiligingsmonteur

Vacature servicebeveiligings monteur